Årsmøte i Nablusforeningen

Onsdag 19. februar ble de avholdt årsmøte i Nablusforeningen. Ola Skuterud, mangeårig medarbeider i Røde Kors, og med mange år i Palestina, fortalte fra arbeidet der.

Han la ikke skjul på de mange konflikter Røde Kors må takle som en nøytral aktør i det humanitære arbeidet, og han stilte ofte spørsmålet : Hva er det å være nøytral i denne konflikten. Israelere vil klandre Røde kors for ikke å være nøytrale, og en israeler spurte: Hvor var der så under andre verdenskrig. Så dere ikke utryddelsesleirene. -Vi har sikkert mye  klandres for der , svarte Skuterud – så derfor må vi ikke gjenta det nå?

Tidligere stortingsrepresentant og sekretær for Vennskapsbyprosjektet i Stavanger, Hallgeir Langeland ledet selve årsmøte med fast og myk hånd. Et engasjert publikum sørget både for forslag og spørsmål, som det nye styret vil ta fatt  sitt første styremøte.

Det gamle styret ble behørig takket av og her kan det nye styret presenteres
Fra venstre: Kirsti Sømme, Audun Kvinnesland, Andreas Lagesen, Kian Reme, Anndi Lomeland Jacobsen, Karin Sunderø, Helene Galta, Rima Kablawi og Zaher Hammodeh