Solidaritetskonserten den 18. mai: Bedre enn Grand Prix

palestinian_territory_waving_flag_640

Den 18. mai 2o19 arrangerte Nablusforeningen og Creo en solidaritetskonsert for Palestina, som en reaksjon på Grand Prix-finalen i Tel Aviv.

Initiativtakerne Eddie Andresen og Elisabeth Barstad ønsket å vise sin støtte til det palestinske folket ved å invitere alle stavangermusikerne som har vært med Nablusforeningen til den årlige musikkfestivalen i Nablus med på en konsert der alle jobbet gratis. Hver eneste av dem stilte, i tillegg til flere musikere og dansere.

Musikere og dansere som deltok:

• Eddie Andresen
  • Elisabeth Barstad
  • Øystein Bru Franzen
  • Tormod Eikill
  • Hanne Vasshus
  • Vokalkvartetten Anna Elise Sørdal Klungre, Isabelle Kongshaug, Emilie Eie og Andrea Opdal
  • Olav Abildgaard
  • Pål Asle Pettersen
  • Julianne Solli og Dagny Gimse
  • Kjell Inge Torgersen
  • Liv Runesdatter
  • Henning Rød Haugland
  • Kian Reme.

Du kan se et opptak av konserten i sin helhet her, med unntak av Liv Runesdatters bidrag, som dessverre ble offer for en teknisk svikt.