Solidaritetskonsert lørdag 18. mai!

Lørdag 18. mai kl. 19 er det tid for en solidaritetskonsert for Palestina. Samme dag avholdes finalen i Melodi Grand Prix i Israel, og Nablusforeningen, i samarbeid med Creo, vil markere solidaritet med palestinere som lever under okkupasjon og daglig fratas grunnleggende rettigheter.

Konserten er et initiativ fra Stavanger-musikere som har vært med Nablusforeningen til Palestina. Blant andre stiller alle som har vært på Nablus Cultural Festival opp:

• Hanne Vasshus
  • Liv Runesdatter
  • Kjell Inge Torgersen
  • Olav Abildgaard
  • Elisabeth Barstad
  • Eddie Andresen
  • Tormod Eikill
  • Øystein Bru Frantzen

Sted: Spor 5

Tid: 18.5. kl. 19-21

Inngangsbillett: min. kr. 200,- (50,- for studenter). Betales i døren.

Det er lov å gi et større bidrag. Alle involverte jobber gratis eller for redusert lønn, og alle inntekter går til å lønne offentlig ansatte i Nablus som ikke har fått lønn på grunn av israelske restriksjoner.

Les mer på Facebook!

Konsert