Personvernregler

gdprDe fleste har sikkert fått med seg at nye personvernregler er innført og at vi alle derfor får masse forespørsler om dette fra foreninger, bedrifter, leverandører etc.

Vi i Nablusforeningen har et medlemsregister med medlemmenes navn og adresse, samt oversikt over innbetaling av medlemskontigent. Vi prøver å utvide medlemsregisteret med epost og mobil for lettere å kunne sende dere informasjon. Vår kommunikasjonskanal med dere er via Facebook siden, nettsiden og Nablus Nytt.  Gitt at vi får komplettert medlemsregisteret med epost og mobil vil vi vurdere å bruke dette til å sende dere informasjon.  Når vi er der vil vi i forkant sjekke dette ut med dere i tråd med GDPR regelverket.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål eller kommentarer knyttet til dette.

Hilsen

Øyvind Kirkhus

Leder Nablusforeningen

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/f/2/nablusforeningen.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399