Fint besøk på UIS

I forbindelse med utvekslingsprogrammet Erasmus+ hadde UIS denne uka besøk av Mona Anabtawi og Avbdelkarim Abdelrazig fra An Najah National University. De er begge knyttet til avdeling for lærerutdanning, Mona med utdanning i psykologi og Abdelkarim med utdanning i litteratur.

Vi har allerede Zeina Jaber som studerer drama ved UiS denne våren, og vi venter neste år flere studenter og flere undervisningsutveklinger. Anna Songe-Møller med sine dramakolleger Stine og Hege er sammen med Trym Eystein Nicolaysen Holbek vertskap i samarbeid med Nablusforeningen.

De fikk ved UIS overvære premiæren på Berthold Brechts Moder Courage og Det gode mennesket i Szechuan. Begge utrolig godt levert av studentene på drama.

De spiller stykkene denne uka. Kanskje får du enda anledning til å se.