Ny kunstner fra Nablus invitert

kunst

TAP – The Art Projecter Nablusforeningens utvekslingsprogram for kunstnere fra våre to vennskapsbyer. Tidligere har Isra Issa fra Nablus og Agnes Btffn og Signe Christine Urdal fra Stavanger deltatt i programmet. Nå har vi invitert en ny palestinsk kunstner hit. Nemer Sartawi er utdannet ved kunstakademiet ved An Najah University og bor nå i en liten landsby utenfor Nablus. I Stavanger skal kunstneren bo i Frida Hansens hus, gjennom samarbeidet vi har med Rogaland kunstsenter. Sartawi har startet prosessen med visumsøknaden, og går alt etter planen kommer han hit i mai og juni. Her vil han besøke visningssteder for kunst, møte kunstnere og arbeide med egne prosjekt.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/f/2/nablusforeningen.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399