Publisert under Arkiv Forside

Mads Gilbert kommer til Nablusforeningens årsmøte!

Legen Mads Gilbert trenger vel ikke noen nærmere presentasjon? I dag er han klinikkoverlege ved Universitetssykehuset i Tromsø, men han er mest kjent som «stemmen…

Les mer... Mads Gilbert kommer til Nablusforeningens årsmøte!
Publisert under Arkiv

Vennskap Nord-Sør feirer 20 års jubileum og Nablusforeningen tilbyr to medlemmer å reise for oss.

Vennskap Nord/ Sør fyller 20 år i 2010 og i den forbindelse inviterer vi venner i nettverket vårt til jubileumsfest 11.oktober i Oslo. 

Stedet blir Cosmopolite, som ligger på Torshov i Oslo. 

Fra klokka 14.  arrangeres ”myldretorg” hvor vennskapsgruppene kan vise sitt samarbeid i aulaen, mens det fra klokka 18.00 blir festmiddag med innslag av taler, musikk, dans og andre kreative ting. 

Les mer... Vennskap Nord-Sør feirer 20 års jubileum og Nablusforeningen tilbyr to medlemmer å reise for oss.
Publisert under Arkiv

Kor til Jæren folkehøgskole

Jæren folkehøgskole har i samarbeid med Nablusforeninga invitert et kor fra Nablus til internasjonal uke 8.-14. november. I invitasjonen legger skolen vekt på det gode…

Les mer... Kor til Jæren folkehøgskole
Publisert under Arkiv

REISEBREV FRA NABLUS

Nablusforeningen i Stavanger drar årlig på delegasjonsreise til Nablus. Delegasjonen består i år av representanter fra vennskapsskolene, nestleder for Kommunalutvalg Oppvekst og levekår, Iselin Nybø; arkitekt og planlegger Thommas Bjerga og internasjonal sekretær, Anne Grete Gitlesen fra administrasjonen i Stavanger kommune. Dessuten er to lærere fra Jæren folkehøgskole og en familie med som turister. Representanter for styret deltar som reiseledere. I alt er vi 20 personer.

Les mer... REISEBREV FRA NABLUS
Publisert under Arkiv

Vellykket tur til Palestina i sommer

Gruppa  i Neve Shalom hvor kristne, jøder og muslimer forsøker å leve i harmomi sammen

En gruppe på atten reiste til Palestina i regi av Nablusforeningen i sommer. I vel en uke besøkte vi det mest sentrale historiske, religiøse og politiske stedene i et land som på så mange måter rommer vår egen kulturs vogge.

Les mer... Vellykket tur til Palestina i sommer